Oppo Reno7 Lite 5G - poznáme špecifikácie aj dizajn

Cenovo dostupný smartfón série Reno7 bude ešte len oficiálne oznámený, no už dnes poznáme všetky detaily hardvérovej výbavy aj dizajn, s ktorým príde na európsky trh.

Oppo už čoskoro prinesie na európsky trh nový model smartfónu. Pôjde o lite verziu radu Reno7. Ako názov Oppo Reno7 Lite 5G napovedá, ponúkne pripojenie do sietí piatej generácie. Vzhľadom na výbavu, pôjde o cenovo dostupný model. Očakáva sa na úrovni okolo 350 eur. 

Z uniknutých špecifikácií vyplýva, že novinka by mala ponúknuť 6,43'' AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením 1080 x 2400 bodov, známy čipset Snapdragon 695, 8 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB úložisko. Nad operačným systémom Android 11 pobeží nadstavba ColorOS 12.

Reno7 Lite 5G sa bude pýšiť 64 Mpix hlavným fotoaparátom, ktorý doplní len dvojica 2 Mpix senzorov na makro zábery a rozostrovanie pozadia. Na selfie a videohovory poslúži predná 16 Mpix kamera. Batéria so 4500 mAh kapacitou bude podporovať 33 W rýchle nabíjanie a telefónu by nemal chýbať 3,5 mm audio jack. 

Presný dátum oficiálneho uvedenia na európsky trh zatiaľ nepoznáme, no predpokladá sa, že by k odhaleniu novinky mohlo prísť ešte tento mesiac. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu