OnePlus spustil aktualizáciu na Android 10 pre modely 7 a 7 Pro

Majitelia tohtoročných top modelov majú dôvod na radosť. Výrobca oznámil, že je pripravený uviesť na trh používateľskú nadstavbu OxygenOS 10.0, ktorá beží nad Androidom 10.

Aktualizácia formou OTA bude zavádzaná postupne anajskôr ju dostane len menší počet používateľov. Potom, čo sa výrobca uistí, že neobsahuje žiadne kritické chyby, ju v priebehu nasledujúcich dní sprístupní na všetky modely OnePlus 7 (základné info) a 7 Pro (základné info)

Okrem novej verzie Androidu 10 prináša update úplne nový dizajn rozhrania, zvýšenú ochranu súkromia, Inteligentný displej, novú funkciu Game Space, kde budete mať svoje obľúbené hry na jednom mieste a vynovené ovládanie gestami. Pribudla dolná navigačná lišta, ktorá umožňuje prepínanie vľavo alebo vpravo pre zobrazenie posledných aplikácií. 

Android 10 bol oficiálne uvedený v máji na vývojárskej konferencii Google I/O, hlavným funkciám sme sa venovali v článku Google odhalil najdôležitejšie novinky Androidu Q. Kompletné zmeny a novinky v OxygenOS 10 nájdete na webe forums.oneplus.com.

Zdroj: forums.oneplus.com

Diskusia k článku:

LaRock21.09.2019 - 17:48 Trvalý odkaz

Kedy už konečne budú recenzie na nich? Už by sa patrilo, všetky ostatné portály ich už odrecenzovali a tu stále nič..

Celá diskusia 1 príspevok