OnePlus Open - skladací smartfón na nových renderoch

Prvý smartfón s ohybným displejom značky OnePlus by mohol byť uvedený koncom leta. Namiesto mena OnePlus Fold, bude mať v názve Open.

Neoficiálne informácie hovoria, že pripravovaná skladačka značky OnePlus na štýl Samsung Galaxy Z Fold5 (základné info) bude uvedená 29. augusta 2023. Výrobca okrem potvrdenia vývoja smartfónu s ohybným displejom zatiaľ bližšie parametre neprezradil.

Internetom sa šíria nové rendery OnePlus Open, ktoré na Twitteri zverejnil známy tipér OneLeaks v spolupráci s webom SmartPrix. Aktualizované rendery boli vytvorené na základe obrázkov predprodukčných jednotiek a má ísť o najkomplexnejší pohľad na prvý skladací telefón značky. 

Takmer tretinu zadnej steny pokrýva veľký foto modul vrátane periskopického teleobjektívu. K trojici fotoaparátov na renderoch pribudol malý senzor, možno ide o Time-of-Flight (ToF) alebo LiDAR. Selfie kamera na vnútornej strane displeja je teraz umiestnená v pravom rohu. V bočnej stene nechýba známy posuvník na prepínanie zvukového režimu. 

Špekuluje sa, že vnútorný AMOLED displej dostane 7,8-palcovú uhlopriečku, vonkajšia obrazovke ponúkne 6,3 palcov. Obidva displeje by mali dostať 120 Hz obnovovaciu frekvenciu. V novinke pobeží Snapdragon 8 Gen 2 spolu s až 16 GB RAM. batéria so 4800 mAh kapacitou by mohla disponovať 67 W rýchlym nabíjaním. Niektoré zdroje uvádzajú 100 W nabíjanie. 

Čo sa fotoaparátov týka, zadnú zostavu vraj bude tvoriť 48 Mpix hlavný, 48 Mpix širokouhlý a 64 Mpix periskopický teleobjektív. Na vonkajšej obrazovke by sme mohli nájsť 32 Mpix selfie kameru, na vnútornom displeji 20 Mpix fotoaparát.

Kým nebudú špecifikácie potvrdené výrobcom, stále ide iba o dohady a neoficiálne informácie. 

Zdroj: smartprix.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu