OnePlus 12R: unikli špecifikácie i dizajn

Koncom januára bude mať premiéru dvojica smartfónov série OnePlus 12. Výročný model s výkonným hardvérom už bol v Číne uvedený a jeho gobálna verzia príde 23. januára spolu s avizovaným OnePlus 12R.

Očakáva sa, že pôjde o premenovaný OnePlus Ace 3, ktorý výrobca na domácom trhu predstaví začiatkom budúceho roka. Zároveň bude OnePlus 12R prvým modelom série R, ktorá sa dostane na globálny trh. Známy web MySmartprice.com zverejnil uniknuté špecifikácie a dizajn pripravovanej novinky.

Ak sa informácie potvrdia, bude OnePlus 12R smartfónom strednej triedy. Ponúkne čipset Snapdragon 8 Gen 2, 8 GB alebo 12 GB operačnú pamäť RAM a úložisko v dvoch kapacitách - 128 GB a 256 GB, bez možnosti rozšírenia microSD kartami. AMOLED displej by mal mať 6,78'' uhlopriečku, 1,5K rozlíšenie a 120 Hz obnovovaciu frekvenciu. 

Na zadnej strane by mali byť tri fotoaparáty. Hlavný s 50 Mpix senzorom Sony IMX890, 8 Mpix širokouhlý fotoaparát a 2 Mpix snímač určený na makro zábery. 5000 mAh batéria vraj bude podporovať 100 W káblové nabíjanie. 

Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, možno niečo prezradí aj sám výrobca. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu