OnePlus 11 bude v Číne uvedený o mesiac skôr než jeho globálna verzia

Pripravovaný top model bude mať premiéru najskôr na domácom trhu a až o mesiac neskôr prebehne jeho globálna premiéra. Známy je nielen dizajn, ale aj dôležité parametre.

Prvé informácie o predstavení novej vlajkovej lode OnePlus 11 hovorili o dátume 7. február 2023. No ten sa týkal iba globálneho uvedenia. Akcia na domácej pôde prebehne už 4. januára, teda o tri dni skôr. 

Prezradil to výrobca na čínskej sociálnej sieti Weibo. Zo zverejnených obrázkov je jasné, že OnePlus 11 príde s najnovším čipsetom Snapdragon 8 Gen 2 a rýchlymi pamäťami. Maximom bude 16 GB LPDDR5X RAM a 512 GB úložisko UFS 4.0. Samozrejmosťou bude Android 13. Fotoaparáty budú opäť vyvíjané v spolupráci s firmou Hasselblad. Tie by mali tvoriť 50 Mpix hlavný, 48 Mpix širokouhlý a 32 Mpix teleobjektív. 

Uniknuté špecifikácie hovoria aj o 6,7'' AMOLED displeji s QHD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. OnePlus 11 bude na výber v čiernej a zelenej farbe. Okrem nového smartfónu spoznáme aj druhú generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds Pro2. 

Zdroj: weibo.com 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu