One Plus 7T predvádza svoj dizajn na oficiálnych záberoch

Výrobca naskočil na nový trend umiestnenia fotoaparátov do kruhu, ktorý nasadilo už viacero konkurentov. OnePlus 7T v ňom prinesie trojicu snímačov s ohniskovou vzdialenosťou 17, 26 a 51 mm.

Od oficiálneho predstavenia OnePlus 7T nás delí približne týždeň. Výrobca už zrejme začína byť netrpezlivý, a preto so svetom zdieľal obrázky, ktoré prezrádzajú dizajn, presnejšie zadnú stranu novinky.

Najvýraznejšou zmenou oproti OnePlus 7 je nový modul fotoaparátu umiestnený do kruhu. Obsahuje tri snímače s ohniskovou vzdialenosťou 17, 26 a 51 mm. Hneď pod nimi sa nachádza LED blesk. 

Potvrdili sa tak uniknuté informácie, ktorým sme sa venovali v článku OnePlus 7T zrejme prinesie trojitý fotoaparát. Zadná strane je z matného skla, ktoré má rovnaký odtieň modrej ako OnePlus 7 Pro (základné info). Svetlo na záberoch sa zrejme odráža inak, preto novinka vyzerá tmavšie.

Predná strana sa nám zatiaľ oficiálne neodhalila. Zverejnené koncepty však ukázali displej na celú prednú plochu s kvapkovým výrezom. 

O hardvérovej výbave sa zatiaľ iba špekuluje. Očakáva sa, že OnePlus 7T bude poháňať Snapdragon 855, doplnený o 8 GB RAM a 256 GB úložisko. AMOLED displej by mohol mať 6,5-palcovú uhlopriečku, istá je 90 Hz obnovovacia frekvencia.

Na oficiálne informácie si budeme musieť počkať do 26. septembra, kedy je naplánované predstavenie. Popri telefóne uvidíme aj OnePlus TV, o ktorej sme vás informovali v článku OnePlus TV bude mať trojročnú softvérovú podporu

Zdroj: OnePlus


 

Diskusia k článku:

Totem20.09.2019 - 12:33 Trvalý odkaz

Tým výrobcom to už dobre kúruje. Spravia akože jeden model a spravia verziu SE, normálnu, pro a už aj verzie T :D Aby bol zákazník čo najviac zmätený a ťažko sa mu v tom orientovalo. Ako nič by som nepovedal, keby tú sériu vydajú trebárs raz ročne a jeden modelový rad napr. Xiaomi Mi 9 a ten v rôznych verziách, lacnejšia a pod., ale spraviť Mi 9 v sto verziách a okrem toho mať ďalších sto rôznych modelov je psycho. A smiešne je, že spravia sto modelov, ale do svojej akože vlajkovej lode nedajú optickú stabilizáciu :D

Simon23520.09.2019 - 15:30 Trvalý odkaz

Čítam že nechápeš politiku OnePlus že robia od trojky a vždy tie sú vylepšené verzie. Ako Oneplus je jediný výrobca v ktorom sa človek vyzná :)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease20.09.2019 - 16:40 Trvalý odkaz

OnePlus (a Google) má najužšie portfólio 2+2 fony do roka.
Mám dojem, že to skôr myslel na Xiaomi.
Tam to sedí ukážkovo. Mi 9, SE, Explorer, T, T Pro, CC, CCe, Lite, T Pro Premium. A to ešte majú čínske verzie K20, K20 Pro. Ale v tomto prípade lepšie ako keď sa to volá rovnako a človek musí pátrať po global version..

Celá diskusia 9 príspevkov