O2 rozdáva cez mobilnú aplikáciu 5 GB dát

Zákazníci modrého operátora môžu cez leto dátovať viac než inokedy. V aplikácii Moje O2 na nich čaká ponuka, v ktorej sa ukrýva 5 GB bonusových dát.

Získať päťgigabajtový balík je jednoduché. Ak ste zákazníkom O2 a máte nainštalovanú mobilnú aplikáciu Moje O2, už na úvodnej obrazovke sa vám zobrazí informácia o bezplatných dátach. Aktivácia je rýchla a informačná SMS s oznamom o úspešnej aktivácii príde na váš mobil do niekoľkých minút. 

Balík 5 GB bezplatných dát platí do konca nasledujúceho fakturačného obdobia. Ak ho chcete využívať takmer dva mesiace, aktiváciu si nechajte na začiatok vášho fakturačného obdobia. Ak vám napríklad začína 8. v mesiaci, dnešnou aktiváciou 9. 7. vám balík bude platiť až do 7. 9.

Operátor upozorňuje, že ak aktuálne využívate bonusové dáta za zodpovedné šoférovanie, o ktorých sme vás informovali v článku O2 odmení zodpovedných šoférov 1 GB dát, nový balík bonusových 5 GB dát si budete môcť aktivovať až po ich vyčerpaní. Aktivovať si ich môžete až do 15. septembra. Zároveň sa zvýšil objem dát za šoférovanie z 1 GB na 5 GB. Získate ich cez aplikáciu O2 Extra výhody. 

Aj Telekom rozdáva dáta, ale platia iba v júli a sú len pre paušálnych zákazníkov. 4ka si pripravila ponuku s 300 GB objemom dát na leto pre používateľov programov Sloboda+ a Sloboda dáta. Infromácie sme vám priniesli v článku 4ka ponúka Nekonečné dáta v celej SR. Orange si pripravil bezplatné dáta iba pre návštevníkov hudobného festivalu Pohoda

Diskusia k článku:

Nightmare09.07.2019 - 15:34 Trvalý odkaz

Skoda ze len pre pausalistov

dufi cek09.07.2019 - 17:14 Trvalý odkaz

Na iných serveroch tvrdia, že dáta sa dajú aktivovať aj na predplatenej karte, dáta majú platnosť 30 dní.

Celá diskusia 8 príspevkov