Nezabudnite: od 1. marca sa menia ceny niektorých programov a dátových balíkov 4ky

Už máte len pár dní na to, aby ste sa rozhodli pre aktiváciu niektorého z paušálov Sloboda+ alebo Sloboda dáta. Môžete ušetriť dve eurá mesačne.

Operátor ponúka do konca februára zvýhodnenú ponuku Najviac, ktorú spustil v septembri minulého roka

Priniesla používateľom programov Sloboda+ a Sloboda Dáta surfovanie bez rozlišovania sietí, cez ktorú sa zákazník pripája. Teda či je v pokrytí 4ky alebo v národnom roamingu Orangeu. 

Aktuálne 4ka pokrýva vlastnou sieťou 78 % obyvateľstva Slovenska. Tam, kde nemá vlastné pokrytie, využívajú zákazníci 2G alebo 3G sieť obchodného partnera. 

Od 1. marca 2020 pristúpi 4ka k zmene a natrvalo zjednotí objemy dát v paušáloch paušálov Sloboda+ alebo Sloboda Dáta. Mesačný poplatok za program mierne narastie o dve eurá. 

Pokiaľ ste si zatiaľ žiadny z uvedených programov neaktivovali a máte záujem využívať ich v budúcnosti za pôvodnú cenu (teda o dve eurá nižšiu), musíte to stihnúť do 29. februára 2020

Podmienkou nižšej ceny je aj automatická obnova v každom po sebe idúcom kalendárnom mesiaci. Môžete meniť programy z vyššieho na nižší a naopak, ale musíte kontinuálne pokračovať bez prerušenia. 

Zároveň sa od začiatku marca mení aj cena dátových balíkov Dáta navyše určené pre paušály Sloboda. Z 3 eur stúpne na 5 eur. Objem dát sa nemení. Mierne sa zvýšila aj cena za minútu hovoru pri volaní na skrátené čísla a pre Moja 4ka Svet.

Podrobnosti o zmenách sa dočítate aj na webe operátora

Diskusia k článku:

Začať diskusiu