Na slovenský trh vstúpila nová značka s elektronikou - Cecotec

Španielska značka Cecotec je známa skôr v oblastiach južnej a západnej Európy, no aktuálne vstupuje na český a slovenský trh. Prinesie cenovo dostupné produkty pre smart domácnosť, osobnú starostlivosť, robotické vysávače, televízory a né zariadenia.

Spoločnosť Cecotec bola založená dvomi bratmi a za 10 rokov sa stala lídrom na španielskom trhu. Vyrába a na svetový trh dodáva vyše 1800 druhov výrobkov. Doteraz firma predala viac než 6 miliónov produktov Vlastní vyše 143 registrovaných patentov a približne 200 registrovaných priemyselných návrhov. Jej sortiment je dostupný v 50+ krajinách po celom svete

Dovoz, distribúcia a neskôr aj servis bude na Slovensku zabezpečovať známa spoločnosť Play Electronics, ktorá sa 15 rokov venovala výhradnej distribúcii značky iRobot na slovenskom trhu. Cecotec odštartuje na slovenskom trhu s ponukou robotických, tyčových a ručných vysávačov i elektrických mopov. Do konca roka ponúkne aj robotické čističe okien. 

V portfóliu firmy pribudnú od začiatku budúceho roka kávovary a televízory s technológiami LED, QLED i OLED. Neskôr by mali prísť produkty z kategóriu malej a veľkej elektroniky i osobnej starostlivosti. Výrobky značky Cecotec nájdete na webovej stránke cecotecshop.sk a sú zaradené v ponukách autorizovaných partnerov a predajcov elektroniky NAY, Alza, Planeo, Mall a ďalších. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu