Na Slovensku sa začali predávať Xiaomi Watch S1 Series, Xiaomi Buds 3T Pro a Xiaomi Buds 3

Spolu s novou sériou smartfónov radu Xiaomi 12 boli na slovenský trh uvedené aj novinky z príslušenstva: smart hodinky a slúchadlá.

Xiaomi Watch S1 (základné info) a Watch S1 Active (základné info) dostali elegantný dizajn so zafírovým sklom a rámom z nehrdzavejúcej ocele, v ktorom je umiestnený 1,43'' AMOLED displej. Watch S1 Active sú navrhnuté na spestrenie životného štýlu zameraného na fitness, ponúkajú dynamicky pôsobiace farby a vysoko prispôsobiteľný športový štýl s maximálnym komfortom.

Nechýbajú im hovory cez Bluetooth, sledovania telesnej kondície a zdravia, a samozrejmosťou je doručovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu, monitorovanie srdcovej frekvencie, kvality spánku, úrovne stresu či saturácie krvi kyslíkom (SpO2). 

Hodinky ponúkajú 117 fitnes a 19 profesionálnych režimov, a dokážu automaticky rozpoznať tréningové režimy, ako je bežecký pás či chôdza. Séria Xiaomi Watch S1 Series podporuje bezkontaktné platby cez Mastercard NFC.

Od 31. 3. sa dajú hodinky Xiaomi Watch S1 zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov spoločnosti Xiaomi na Slovensku za cenu 229 eur, Xiaomi Watch S1 Active majú nastavenú cenu 169 eur

Xiaomi Buds 3T Pro využívajú inovatívnu kombináciu hardvérových a softvérových vymožeností vrátane 10 mm dynamického meniča s dvojitým magnetom a sekcionálnou DLC povrchovou úpravou, ako aj podporu zvukového kodeku LHDC 4.0.

Slúchadlá disponujú až 40 dB hybridným aktívnym potlačením hluku. Vybrať môžete z troch režimov ANC alebo si zvolíte adaptívny režim, ktorý umožní slúchadlám automaticky sa prispôsobiť na základe úrovne okolitého hluku. 

Xiaomi Buds 3T Pro sa na Slovensku predávajú za cenu 145,90 eur.

Spoločnosť Xiaomi tiež oznámila začiatok predaja svojich slúchadiel Xiaomi Buds 3, ktoré sú vybavené pokročilou hybridnou technológiou ANC. Vďaka trom režimom prinášajú slúchadlá až 40 dB potlačenie hluku, čím účinne redukujú hluky z okolia. 

Xiaomi Buds 3 takisto umožňujú ľahko počuť okolité zvuky vďaka režimu transparentnosti. Po prepnutí do režimu rozšíreného hlasu môžete počuť čisté ľudské hlasy a vychutnať si konverzáciu s ľuďmi vedľa vás bez toho, aby ste museli vyťahovať slúchadlá.

Vďaka možnosti pripojenia dvoch zariadení vám Xiaomi Buds 3 umožňujú jednoducho prepínať medzi sledovaním filmu na notebooku a zdvihnutím hovoru z telefónu. Samozrejmosťou je odolnosť voči prachu a vode s certifikáciou IP55.

K dispozícii sú v lesklej bielej a karbónovej čiernej farbe za odporúčanú cenu 99 eur.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu