Na jednom skladacom smartfóne môžete hrať rovnakú hru z dvoch rôznych účtov

Na septembrovom veľtrhu IFA 2023 uvedie Honor na európsky trh ďalšiu generáciu smartfónu so skladacím displejom. Promo novinke pripravil herný influencer Austin Evans.

Aj keď ste fanúšikom mobilných hier, zrejme vám nenapadlo hrať rovnakú hru na jednej obrazovke pomocou dvoch rôznych účtov. Austin Evans, jeden z technologických a herných influencerov ale tento nápad realizoval. 

Na pomoc si vzal skladací Honor Magic V2 (základné info). Pomocou funkcie Parallel Space si na vnútornej obrazovke spustil z dvoch rôznych účtov hru Wild Rift, pričom ovládal dve postavy naraz a nakoniec sa mu podarilo vyradiť súperov tím.

Parallel Space dokáže na jednej obrazovke súčasne spustiť aplikáciu z Main Space a Parallel Space. Obidva priestory sa navzájom neovplyvňujú a určite nájdete aj iné využitie než bláznivé hranie hier z dvoch účtov naraz. 

Cenu a dostupnosť novinky Honor Magic V2 na jednotlivých trhoch sa dozvieme po oficiálnom uvedení 1. septembra na IFA 2023. Živé vysielanie môžete sledovať na tejto stránke. 

Zdroj: Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu