Na jeden záber: Sony Xperia 1

Videorecenzia top modelu s úzkym 6,5'' 4K displejom a trojicou zadných fotoaparátov. Pomer strán 21:9 ponúka pohodlné držanie v ruke.

Textovú recenziu novinky z februárového MWC sme vám priniesli už koncom júla. Kolega Matej v nej pochválil OLED displej s ambinetným zobrazením, rýchle a bezdrôtové nabíjanie a prekvapivo slušnú výdrž 3300 mAh batérie. Hľadajte ju pod názvom Sony Xperia 1 - úzka vlajka so 4K displejom.

Sony Xperii 1 nechýba vodeodolnosť, stereo reproduktory ani trojica zadných fotoaparátov, vrátane širokouhlého. Ich kvalitu si môžete pozrieť v článku Takto fotí Sony Xperia 1. Nočné snímky však konkurenti zvádajú lepšie. 

Na 6,5-palcovom displeji s pomerom strán 21:9 nájdeme veľmi jemné 4K rozlíšenie 1644 x 3840 bodov. Treba však pripomenúť, že 4K nepodporujú všetky aplikácie. 

Dostatočný výkon zabezpečí čipset Snapdragon 855 a 6 GB operačná pamäť RAM. Na uloženie multimédií a aplikácií vám zrejme bude stačiť 128 GB úložisko. Komu to bude málo, môže využiť slot na microSD karty do veľkosti 512 GB. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu