Na jeden záber: Samsung Galaxy Z Fold 2

Smartfón so skladacím displejom začína v druhej generácii dávať väčší zmysel. Nie je určený pre bežného používateľa, skôr ho ocenia zákazníci, ktorí budú často využívať jeho najväčší benefit: veľký 7,6'' displej s pomerom 4:3.

Samsung Galaxy Z Fold 2 ponúka dva Infinity-O AMOLED displeje. Na vonkajšej strane je v zatvorenom stave k dispozícii 6,2-palcová obrazovka s rozlíšením 816 x 2260 bodov, vnútri nájdeme 7,6'' displej s rozlíšením 1768 x 2208 bodov a až 120 Hz obnovovacou frekvenciou.

Výkonu má na rozdávanie, vďačí za to Snapdragonu 865+ a 12 GB operačnej pamäti RAM. Vnútorné 256 GB úložisko si microSD kartami nerozšírite. Nad operačným systémom Android 10 beží vlastná používateľská nadstavba One UI prispôsobená pre skladací displej. 

Nesklamú vás ani tri 12 Mpix zadné fotoaparáty, pričom hlavnému ani teleobjektívu nechýba optická stabilizácia. 4500 mAh batétia podporuje rýchle nabíjanie a zvádne aj náročnejší pracovný deň. 

Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe, podrobné skúsenosti z používania hľadajte v článku s názvom Samsung Galaxy Z Fold 2 5G - praktická extravagancia. Čo na skladací smartfón hovorí Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu