Na jeden záber: Samsung Galaxy Z Flip4

Videorecenzia vylepšenej verzie telefónu s vyklápacou konštrukciou, ohybným 6,7-palcovým displejom, výkonným čipsetom a novými softvérovými funkciami.

Samsung Galaxy Z Flip4 (základné info) je štýlový smartfón, ktorý v zloženom stave ponúka kompaktné rozmery, aj keď s hrúbkou takmer dva centimetre. Otvorený poslúži ako bežný android so 6,7'' AMOLED displejom. Nad operačným systémom Android 12 beží používateľské prostredie One UI 4.1 prispôsobené skladacím displejom. 

O výkon sa obávať nemusíte, zabezpečí ho Snapdragon 8+ Gen 1 a 8 GB operačná pamäť RAM. Pri úložisku máte na výber 128 GB až 512 GB kapacitu. Kvalita fotoaparátov je slušná, za top modelmi série Galaxy S ale zaostávajú. Výhodou skladacej konštrukcie je otvorenie do 90°, čo oceníte pri videohovoroch, snímaní selfie záberov alebo časozberných videí, kedy už nepotrebujete statív.

Batériu s 3700 mAh kapacitou nabijete 25 W nabíjačkou za približne hodinu. Výdrž je štandardne jednodňová, o niečo lepšia než pri predchodcovi Galaxy Z Flip3. Textovú recenziu hľadajte pod názvom Samsung Galaxy Z Flip4 - štýlovka do vrecka

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu