Na jeden záber: Samsung Galaxy Xcover6 Pro

Videorecenzia odolného smartfónu s certifikáciou IP68 a MIL-STD-810H, 6,6'' Full HD+ displejom, 50 Mpix fotoaparátom a vyberateľnou 4050 mAh batériou.

Samsung Galaxy Xcover6 Pro je zameraný na používateľov, ktorí pracujú v náročnom prostredí, kde je telefón vystavený náročným podmienkam, pádom, prachu, vode, otrasom a výkyvom teplôt.

Odolnosť zaručí certifikácia MIL-STD-810H, stupeň krytia IP68 a ochranné sklo Gorilla Glass Victus+, ktoré je použité na 6,6-palcovom displeji. Ten sa dá ovládať v rukaviciach a nevadia mu ani mokré prsty.

Výhodou je vyberateľná batéria, takže ak sa vám v teréne vybije, vymeníte za novú, nabitú a pokračujete v práci ďalej. Dve programovateľné tlačidlá v bočnej stene je možné nastaviť tak, aby plnili špecifické funkcie  v závislosti na vykonávanej činnosti. Zariadenie sa dá používať aj ako firemný snímač čiarových kódov pomocou Knox Capture alebo ako vysielačku Push-to-Talk (PTT). 

Galaxy XCover6 Pro vybavený aj technológiou Samsung DeX, ktorú nájdeme v prémiových modeloch Samsungu. Tá umožňuje používateľom pripojiť smartfón k externému displeju, klávesnici a myši a pracovať podobne ako na počítači. 

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z používania sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu