Na jeden záber: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Videorecenzia vysoko odolných hodiniek s dlhšou výdržou na jedno nabitie, než ponúkajú ostatné modely Samsungu. Zamerané sú na meranie športových aktivít, ale zvládnu aj záznam EKG a celodenný monitoring zdravia.

Samsung Galaxy Watch5 Pro (základné info) ponúkajú titánové telo a displej chráni zafírové sklíčko. V kombinácii s certifikáciou 5ATM, IP68 a MIL-STD-810G ide o vysoko odolné zariadenie, ktoré zvládne pády, prašné prostredie, ponorenie pod vodnú hladinu aj výkyvy teplôt. 

Vnútri pracuje čipset Exynos W920 spolu s 1,5 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB úložiskom, kam si viete uložiť fotografie, aplikácie a obľúbenú hudbu. Medzi prednosti Pro verzie patrí podpora formátu GPX, pri smart hodinkách od Samsungu je to po prvýkrát. 

Vylepšené senzory sa postarajú o celodenné monitorovanie zdravotných funkcií a v prípade potreby ich môžete použiť na orientačné meranie krvného tlaku. 

Aktívnych používateľov a športovcov potešia hodinky podporou formátu GPX a funkciou Track back, ktorá poslúži na návrat rovnakou trasou. Skúsenosti z používania sa dočítate v našej textovej recenzii s názvom Samsung Galaxy Watch5 Pro – outdoorový špecialista, druhý názor sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu