Na jeden záber: Samsung Galaxy A40

Pokiaľ uvažujete nad kúpou tohto modelu a nechce sa vám čakať na našu textovú recenziu, ktorú už mimochodom pripravujeme, možno vám budú stačiť informácie z Richardovho videa. Snažil sa tam povedať všetko podstatné.

Samsung Galaxy A40 patrí v áčkovej sérii Samsungu medzi tie lacnejšie, v overených obchodoch sa jeho cenovka pohybuje okolo 250 eur. Dostanete za to android s moderným vzhľadom, natiahnutým 5,9-palcovým Full HD+ displejom, duálnym fotoaparátom a 25 Mpix prednou kamerou. 

Napriek takmer šesťplacovej uhlopriečke ponúka kompaktné rozmery a len 142-gramovú hmotnosť. Čipset Exynos 7904 spolu so 4 GB operačnou pamäťou RAM zaistí na bežné používanie dostatok výkonu. Záujemcov o dual SIM určite poteší samostatný slot na microSD kartu. 

Vzadu nájdeme čítačku odtlačkov aj duálny fotoaparát, ktorý tvorí hlavný 16 Mpix snímač s clonovým číslom f/2.0 a pomocný 5-megapixelový. Ten poslúži na rozostrovanie pozadia. Batéria 3100 mAh kapacitou neohúri, príjemným prekvapením je aspoň podpora rýchleho nabíjania. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

LaRock26.06.2019 - 22:37 Trvalý odkaz

bude tu aj textova recenzia? planujete recenzovat aj A70 ci A80? tiez velmi zaujimave kusky vyssej strednej triedy

Celá diskusia 1 príspevok