Na jeden záber: Samsung Galaxy A20e

Smartfón s cenovkou menej než 200 eur ponúka množstvo moderných funkcií, ktoré donedávna boli výsadou skôr drahších modelov.

Samsung Galaxy A20e patrí 5,8-palcovou uhlopriečkou medzi kompaktné zariadenia. Dnes už je samozrejmosťou natiahnutý displej s malým výrezom na prednú kameru, čítačka odtlačkov a stále viac nových modelov dostáva aj USB-C konektor.

Príjemným prekvapením je aj podpora rýchleho nabíjania, v balení nechýba 15 W nabíjačka. Daňou za nízku cenovku je menej výkonný čipset a kombinácia 3 GB RAM spolu s 32 GB úložiskom. Záujemcov o dual SIM určite poteší samostatný slot na microSD kartu. 

Od širokouhlého fotoaparátu nemajte veľké očakávania, hlavný naopak milo prekvapil. V článku Takto fotí Samsung Galaxy A20e nájdete nielen skúšobné snímky a videá, ale aj krátky komentár. 

Možno ste už čítali našu júnovú recenziu Samsung Galaxy A20e - kompaktný a hlavne lacný, v ktorej kolega Richard podrobne opísal všetko dôležité, čo by ste o telefóne mali vedieť, keď nad jeho kúpou uvažujete. Pre tých, čo si radšej pozrú videorecenziu, je tu naše video. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu