Na jeden záber: Redmi Note 11

Videorecenzia cenovo dostupného androidu so 6,4-palcovým AMOLED displejom, slušným hardvérom, stereo repro, infraportom a 5000 mAh batériou.

Nedávno sa na našom trhu začal predávať základný model novej série Redmi Note 11 od Xiaomi. Za cenu menej než dvesto eur dostanete veľmi slušne vybavený dual SIM android, navyše so samostatným slotom na SIM kartu. Príjene prekvapí aj hmotnosťou iba 179 gramov.

Redmi Note 11 ponúka 6,43-palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením 1080 x 2400 bodov a 90 Hz obnovovacou frekvenciou. Na výber máte dve pamäťové verzie. Buď 4 GB RAM a 64 GB úložisko, vyšší variant ponúkne 128 GB internú pamäť. O výkon sa postará 6 nm čipset Snapdragon 680. 

Na zadnej strane sa nachádza štvorica fotoaparátov. Okrem hlavného 50-megapixelového a 8 Mpix širokouhlého tu nájdeme dva 2 Mpix senzory určené na makro zábery a rozostrovanie pozadia. Vo výbave nechýba NFC na bezkontaktné platby, potešia infraport, stereo reproduktory a nezabudlo sa ani na 3,5 mm jack. Batéria s 5000 mAh kapacitou podporuje rýchle 33 W nabíjanie. 

Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z používania sa dozviete z Richardovej videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu