Na jeden záber: OnePlus Nord

Videorecenzia 6,4'' androidu, ktorý ponúka veľmi slušnú výbavu za prijateľnú cenu. nechýba 5G konektivita, 90 Hz Full HD+ displej ani 4100 mAh batéria s naozaj rýchlym nabíjaním.

OnePlus Nord prišiel na trh ako cenovo dostupná alternatíva k top modelom výrobcu. V peknom tele sa ukrýva výkonný čipset Snapdragon 765G, 8 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. 

AMOLED displej s integrovanou čítačkou odtlačkov a 90 Hz obnovovacou frekvenciou je dobre čitateľný aj v exteriéri a pred poškriabaním ho chráni odolné sklíčko Gorilla Glass piatej generácie. 

Nad operačným systémom Android 10 beží známa používateľská nadstavba OxygenOS s množstvom doplnkových funkcií. Štvorica zadných fotoaparátov vám poslúži v každej situácii, či už budete chcieť využiť širokouhlý či makro objektív. Ich kvalita patrí medzi priemer. Hlavnému 48 Mpix snímači nechýba optická stabilizácia. 

Textovú recenziu sme vám priniesli v článku OnePlus Nord - vydarený kompromis, Richardove skúsenosti sa dozviete z jeho videa. Koho zaujímajú kompletné špecifikácie, nájde ich v základnom infe. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

marek123408.09.2020 - 15:46 Trvalý odkaz

Richard skús Xiaomi a potiahni tri prsty naraz po obrazovke. Inak pls. recenziu Mi 10 lite :-)

Celá diskusia 1 príspevok