Na jeden záber: Motorola One Zoom

6,4-palcový dual SIM android ponúka vzadu štvoricu fotoaparátov, pričom teleobjektív s 3-násobným optickým priblížením a OIS má byť hlavným lákadlom tohto modelu.

Ďalšia Motorola zo série One má podľa kolegu Richarda nielen najkrajší dizajn zo všetkých mobilov, ktoré ponúkajú viac fotoaparátov, ale aj veľmi dobrý pomer cena / výkon. Možno ste už čítali jeho podrobnú recenziu a pokiaľ nie, hľadajte ju na našom webe pod názvom Motorola One Zoom - štyri foťáky a podsvietené logo.

Spomínané svietacie logo vyzerá efektne, upozorní na prijatú správu alebo hovor, no iba krátko a nedá sa nijak prispôsobiť. Motorola One Zoom zaujme fotoaparátmi aj výbavou. Výrobca nezabudol na nič postatné, čo by sme v strednej triede očakávali. 

Nájdeme fu Full HD displej s malým výrezom a návykovou Moto obrazovkou, 4 GB RAM, 128 GB úložisko, a 4000 mAh batériu s rýchlym 18 W nabíjaním. Určite poteší, že rýchlonabíjačka aj priesvitný kryt sú súčasťou balenia. 

Štvoritý fotoaparát tvorí hlavný 48 Mpix snímač s optickou stabilizáciou, 12 Mpix širokouhlý a 12 Mpix približujúci fotoaparát. Rozostrovaniu pozadia v snímkach pomáha 5 Mpix senzor. V článku Takto fotí Motorola One Zoom nájdete nielen podrobnejší komentár k fotoaparátom, ale aj viacero ukážkových záberov. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu