Na jeden záber: Honor 20 Pro

Päťstoeurový android ponúkne veľmi dobrú výbavu, kvalitný základný fotoaparát aj slušnú výdrž na jedno nabitie. Môže byť zaujímavou alternatícou k drahším modelom konkurencie.

Na Honor 20 Pro sme na Slovensku čakali dlhšie, než sa pôvodne predpokladalo. Už v máji zasiahli Huawei problémy s licenciami Google, a tak sa jeho príchod o niečo oneskoril. 

No fanúšikovia značky môžu byť spokojní. Honor 20 Pro je vydarený model, ktorý zaujme dizajnom, štvoricou zadných objektívov, výkonným hardvérom aj 4000 mAh batériou s rýchlym 22,5 W nabíjaním. 

Ponúka 6,26'' natiahnutý Full HD+ displej, čipset Kirin 980, 8 GB operačnú pamäť RAM a 256 GB úložisko. Okrem chýbajúcej vodeodolnosti a bezdrôtového nabíjania tu nie je snáď nič podstatné, čo by tomuto androidu chýbalo. Naše skúsenosti z testovania sa dočítate v recenzii Honor 20 Pro - päťstoeurový štandard.

Hlavným lákadlom je štvorica zadných fotoaparátov. Hlavný 48 Mpix snímač je ukrytý za objektívom s clonovým číslom f/1.4 a dopĺňa ho 16 Mpix širokouhlý fotoaparát, 2 Mpix senzor určený na makro snímky a 8 Mpix teleobjektív s 3-násobným optickým a 30-násobným digitálnym zoomom. 

Krátky komentár spolu so skúšobnými snímkami nájdete v článku Takto fotí Honor 20 Pro. Presvedčíte sa, že najmä hlavný snímač odvádza dobrú prácu. Predná 32 Mpix kamera prekvapila kvalitným videom. 

Čo si o telefóne myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu