Na jeden záber: Apple AirPods Pro

Videorecenzia true wireless slúchadiel od Applu s kvalitným potlačením okolitých ruchov a vyváženým zvukom.

Apple AirPods Pro prišli na náš trh už pred dvomi rokmi. Stále patria medzi zariadenia s vysokou cenovkou, ale ak hľadáte k iPhonu kvalitné slúchadlá, určite by nemali chýbať na vašom zozname favoritov. Používať ich môžete po pripojení pomocou Bluetooth s akýmkoľvek smartfónom, prídete tým ale o doplnkové funkcie, ktoré sú dostupné len pri spojení s Apple zariadeniami. 

Vďaka štuplovej konštrukcii lepšie izolujú okolitý hluk a pri aktívnom ANC vás naozaj nič neruší a môžete sa sústrediť na svoju obľúbenú hudbu. S výberom správnej veľkosti silikónových nástavcov vám pomôže špeciálny algoritmus, ktorý po nasadení do uší otestuje kvalitu utesnenia a prípadne vám odporučí použiť inú veľkosť. 

Pokiaľ chcete počúvať zvuky okolia, podržaním tlakového snímača na nožičke slúchadla prepnete z režimu aktívneho potláčania hluku (ANC) do režimu priepustnosti. Tlakovým snímačom ovládate aj hudbu a prijímate hovory. 

Kompletné špecifikácie sa dočítate v článku Apple AirPods Pro: štupľové bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením hluku, skúsenosti z používania vám povie Richard vo svojej videorecenzii. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu