Motorola výrazne znížila ceny viacerých modelov

Smartfóny značky Motorola získali ešte atraktívnejšiu cenovku. Za menej eur než minulý rok dnes kúpite modely série Moto E aj One. Ušetriť môžete až takmer 90 eur.

Nový rok priniesol do portfólia výrobcu zníženie cien siedmych smartfónov. Nemá ísť o dočasnú ponuku, ale trvalé zníženie ceny.

Motorola Moto E5 Play patrí k najlacnejším androidom z ponuky s cenovkou tesne pod 80 eur. Na nenáročného používateľa čaká 5,3'' displej s rozlíšením 480 x 960 bodov, štvorjadrový procesor, 1 GB RAM a 16 GB úložisko.

Napriek slabej výbave nechýba čítačka odtlačkov umiestnená na zadnej strane pod 8 Mpix fotoaparátom. Kompletné špecifikácie sa dočítate tu. Motorola Moto E5 play vo farbách Black a Gold má novú cenu 79,90 eur.

Motorola Moto E6 Play je nástupcom vyššie spomínaného smartfónu s lepšími parametrami. Dostala 5,5'' HD+ displej, 2 GB operačnú pamäť RAM, 32 GB úložisko a 13 Mpix fotoaparát. Takisto tu nechýba čítačka odtlačkov. Podrobné špecifikácie hľadajte v základnom infe.

Keďže má dnes Moto E6 Play rovnakú cenovku 79,90 eur ako Moto E5 Play, ale lepšiu výbavu, nevidíme dôvod na kúpu staršieho súrodenca. Na výber máte farby Steel Black a Tranquil Teal.

Motorola Moto E6 Plus má jednu zvláštnosť - vyberateľnú batériu, takže keď telefónu dôjde energia, stačí vybitý 3000 mAh akumulátor vymeniť za nový a fungujete bez nabíjačky ďalej. 

Výbavou si oproti modelom s prívlastkom Play polepšila. Ponúka 6,1'' HD+ displej s malým výrezom, osemjadrový procesor, 4 GB RAM, 64 GB pamäť a duálny 13 Mpix fotoaparát. 

Pokiaľ nad týmto telefónom uvažujete, prečítajte si naše základné info, nájdete tam všetko dôležité. Moto E6 Play kúpite v odtieni Gunmetal a Cranberry za novú cenu 109 eur

Nižších cien sa dočkala aj štvorica modelov série Motorola One. Každý z nich je zameraný na nejakú špecifickú funkciu, všetkým štyrom sme sa venovali v článku Motorola One Vision, Action, Zoom, Macro - aké sú medzi nimi rozdiely?

V decembrovom článku sú uvedené ešte pôvodné ceny, ktoré ukazujú, o koľko desiatok eur po novom roku klesli. Výrazný pokles o 80 eur zaznamenala Motorola One Macro, momentálne ju kúpite za atraktívnych 149 eur. Všetko podstatné o tomto telefóne sa dozviete z našej videorecenzie:

Kompletné špecifikácie zaujímavého androidu zameraného na snímanie detailných záberov blízkych objektov nájdete aj v základnom infe. Motorolu One Macro kúpite vo farbách Deep Space a Ultra Violet.

Motorola One Action obsahuje v zadnej stene jeden fotoaparát navyše - pre záznam ultra širokouhlých videí. Vtedy držíte telefón v ruke na výšku. 

Zaujímavý android so 6,3'' Full HD+ displejom v kombinácii so 4 GB RAM a 128 GB pamäťou kúpite vo farbách Denim Blue a White za 179 eur. Jej recenziu sme nazvali Motorola One Action - mobil s GoPro-čkou

Motorola One Vision láka na hlavný 48 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a 3500 mAh batériu so slušnou výdržou na jedno nabitie. 6,3'' Full HD+ displej dostal pomer strán 21:9. 

Jej recenziu sme zverejnili pod názvom Motorola One Vision - racionálna, a pritom netradičná. V obchodch môžete vyberať medzi odteňom Bronze Gradient a Sapphire Gradient. Nová cena je stanovená na 199 eur. 

Motorola One Zoom ponúka zo série One najpestrejšiu paletu fotoaparátov a vďaka peknému dizajnu zadnej steny patrí podľa nás k najkrajším fotomobilom na našom trhu. Recenziu sme nazvali  Motorola One Zoom - štyri foťáky a podsvietené logo

Hlavný fotoaparát sa pýši optickou stabilizáciou, druhý vám obraz priblíži až 3-násobne, tretí rozostrí pozadie a nechýba fotoaparát pre snímanie širokouhlých záberov. Bonusom je 4000 mAh batéria  s rýchlym nabíjaním. 

Motorola One Zoom vo farbách Electric Gray a Cosmic Purple má novú cenu 299 eur. Oproti nedávno odporúčanej cene 389 eur dnes pri kúpe tohto smartfónu výrazne uštríte.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu