Motorola One Pro (Zoom) má ponúknuť štyri zadné fotoaparáty

Rodina Motorola One sa pravdepodobne už čoskoro rozrastie o ďalšieho člena. Novinka má byť zameraná na fotografovanie, chýbať nemá 5-násobné hybridné problíženie ani širokouhlý objektív.

Web mysmartprice.com, ktorý často prináša informácie o pripravovaných novinkách, zverejnil podrobnosti o ďalšom zástupcovi radu Motorola One. Na niektorých trhoch má byť známy ako One Pro, model upravený pre Amazon sa má predávať pod názvom One Zoom. 

Tešiť sa vraj môžeme na 6,2-palcový Super AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením, malým kvapkovitým výrezom a integrovanou čítačkou odtlačkov. Smartfón má poháňať čipset Snapdragon 675 spolu so 4 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom.  

Štvoricu zadných fotoaparátov by mal tvoriť hlavný 48 Mpix snímač so špeciálnym nočným režimom, širokouhlý objektív, teleobjektív s 5-násobným hybridným priblížením a senzor hĺbky ostrosti pre rozostrenie pozadia.

Motorola One Pro (Zoom) by mala prísť v troch zaujímavých farbách, cena by sa mohla pohabovať okolo 400 eur. Oficiálne uvedenie sa očakáva na septembrovej výstave IFA v Berlíne. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

LaRock27.08.2019 - 01:45 Trvalý odkaz

konecne motorola predstavuje pre tento rok aj nieco v slusnejsej strednej triede ,doteraz to boli len same lowendy ci slabsie vybavene stredy.. teda nic moc fony ci one vision one action,ci slabsie vybavena rada moto G7 ,ktora uz v case samotneho vydania fonu bola vybavenim hoodne zastarala.. nebyt vlajkoveho lenova Z6 pro nema lenovo + motorola vlastne ani co poriadne ponuknut ..navyse toto je len obmenena podoba motoroly moto Z4 ,ktora bola predstavena este v maji, odvtedy motorola s lenovom slusne spinkali a to som od nich pocas leta ocakaval poriadne vybavenu vlajkovu lod so snapom 855 ,no vydali uz spominane Z6 pro globalne a tym to cele vyriesili..

Celá diskusia 1 príspevok