Motorola Moto G8 Plus má dostať 6,3'' displej a 48 Mpix fotoaparát

Najnovšie informácie naznačujú, že príchod ďalšej generácie Moto G je na spadnutie. Objavili sa očakávané špecifikácie aj dizajn.

Web Winfuture.de je známy zverejňovaním neoificálnych informácií o pripravovaných novinkách, ktoré sa neskôr z veľkej časti povrdili. Podľa ich zdroja máme očakávať skorý príchod Motoroly Moto G8 Plus

Novinka má dostať 6,3-palcový displej s malým výrezom a Full HD+ rozlíšením. Medzi kľúčové špecifikácie by mal patriť čipset Snapdragon 665, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB alebo 128 GB úložisko. 

Vzadu sú tri objektívy, hlavný so 48 Moix snímačom, za širokouhlým sa má ukrývať 16 Mpix senzor a poslední 5 Mpix poslúži na snímanie hĺbky ostrosti. Nemá chýbať laserové zaostrovanie, predná kamera sa vraj bude pýšiť 25 Mpix rozlíšením. 

Tešiť sa vraj môžeme na 4000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním, Bluetooth 5.0, NFC aj 3,5 mm jack. Čítačku odtlačkov vidno na zadnej strane. 

Motorola Moto G8 Plus má byť uvedená 24. októbra v Brazílii, neskôr sa ukáže aj na európskom trhu. 

Zdroj: Winfuture.de

Diskusia k článku:

frosty16.10.2019 - 18:51 Trvalý odkaz

a zase snap 6xx rady, motorola sa akoby stale bala ist do osvedcenej a hlavne vykonnejsej 7xx rady ,skoda.. vsetko vykonnejsie nechavaju pre Lenovo diviziu co je dost na skodu.. aj preto tu nemame poriadnu vlajku ani vyssiu strednu od motoroly uz riadne dlhu dobu , moto Z radu tento rok tiez stopli.. jedina vlajka od nich co vysla tento rok je lenovo Z6 pro (je aj 5G verzia) ale to je celkom iny system, ina nadstavba

Celá diskusia 1 príspevok