Luxusné smart hodinky Huawei Watch Ultimate prichádzajú na Slovensko s darčekom

Na Slovensku sú od dnešného dňa dostupné najnovšie inteligentné hodinky od Huawei, ktoré dizajnom i prevedením dokazujú, že sú určené tým najnáročnejším zákazníkom.

Huawei oficiálne prináša svoje vrcholné smart hodinky Huawei Watch Ultimate do Európy a na slovenský trh. Nová vlajková loď medzi hodinkami ponúka vrchol technologických a dizajnových inovácií spoločnosti. 

Huawei Watch Ultimate (základné info) prinášajú kovové puzdro zo zirkónovej zliatiny, nového materiálu s elegantnou estetikou a prepracovanou textúrou. Je to vôbec po prvýkrát, čo sa tento materiál, zvyčajne vyhradený pre tradičné, luxusné hodinky, používa pri výrobe smart hodiniek. 

Novinka sa chváli tromi tlačidlami, ktoré napodobňujú štýl dizajnu tradičných hodiniek. Sú tu 3D otočná korunka, funkčné tlačidlo a asistenčné tlačidlo, z ktorých každé je určené na iné úlohy. Hodinky prešli štandardným testom odolnosti voči vode ISO 22810 a štandardným testom potápačského vybavenia EN13319, čo znamená, že vydržali 24 hodín ponorenia do hĺbky 110 metrov.

Huawei Watch Ultimate prinášajú 1,5'' AMOLED displej, pokročilé monitorovanie zdravotných funkcií vrátane EKG, širokú podporu navigačných satelitov a dvojtýždňovú výdrž na jedno nabitie. Rýchle nabíjanie umožňuje dobitie do plnej kapacity za jednu hodinu, do 25 % to stihne za desať minút. 

Novinka je dostupná v dvoch edíciách: Voyage Blue a Expedition Black, a spárujete ich s androidom i iPhonom. Odporúčaná cena čiernej verzie Expedition Black je 749 eur, vo verzii Voyage Blue sa hodinky predávajú za 899 eur. V rámci predpredajovej akcie pri kúpe hodiniek získate slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 v hodnote 199 eur ako bonus

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu