LG V30 dostáva na Slovensku Android 9 Pie

Majitelia top modelu roku 2017 sa konečne dočkali. Na telefón im dorazila notifikácia o dostupnosti inštalačnoho balíčka, ktorý okrem novej verzia Androidu prináša aj júlové bezpečnostné záplaty.

V apríli LG sľúbilo aktualizáciu pre štyri modely a po troch mesiacoch konečne prichádza aj na LG V30

Verzia s číselným označením PKQ1.190414.001 obsahuje Android 9 Pie a júlový bezpečnostný balíček. Inštalačný softvér má veľkosť 1740 MB, preto na jeho stiahnutie odporúčane použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. 

Výrobca sa v poznámkach k aktualizácii podrobne o novinkách nevyjadril, no prvé skúsenosti ukazujú na zmenu dizajnu používateľského prostredia, pribudlo ovládanie jedným navigačným tlačidlom gestami a v lište medzi skratkami sa objavila možnosť spustiť nahrávanie obrazovky. 

V prípade, že zariadenie neponúka aktualizáciu automaticky, môžete si ju manuálne vyhľadať cez Nastavenia -> Systém -> Centrum aktualizácií. 

Diskusia k článku:

Knoxville03.08.2019 - 16:17 Trvalý odkaz

V čase,keď niektorí výrobcovia testujú beta verziu Androidu 10 a sú krok/dva pred finálnou verziou. Prichádza Kórejské LG s takmer rok starou aktualizáciou. Tlieskam. "Príkladná podpora". A ešte ich tu na fóre budú niektorí jedinci vychvalovať do neba. To mi hlava "nebere"... :(

Knoxville03.08.2019 - 19:22 Trvalý odkaz

Hodne chabá výhovorka. LG na to dlhodobo softwérovo prdí,čo si budeme nahovárať...

Celá diskusia 9 príspevkov