LG predstaví prehliadač, ktorý využíva dva displeje naraz

Prehliadač Whale ja navrhnutý s cieľom povýšiť multitasking na novú úroveň. Poskytne možnosť vykonávať niekoľko úloh naraz jednoducho a prehľadne. Svoje opodstatnenie by mohol nájsť v skladacích alebo modulárnych smartfónoch.

IFA 2019 začína 6. septembra. Niektorí očakávajú, že práve na tejto udalosti predstaví LG svoj prvý skladací smartfón. Pravdepodobnejšie je uvedenie vylepšenej verzie top modelu V50 ThinQ, ktorá používa prídavný kryt s druhým displejom.

Teóriu podporuje aj oznámenie internetového prehliadača Whale, na ktorom mobilný výrobca spolupracoval s najväčším poskytovateľom vyhľadávacieho enginu v Južnej Kórei. Cieľom bolo poskytnúť zážitok z dvojitého zobrazenia a povýšiť multitasking na novú úroveň, tzv. omnitasking. 

Pri tvorbe prehliadača výrobca vychádza zo skúseností, ktoré nabral prácou na LG Dual Screen. Išlo o špeciálny kryt pre LG V50 ThinQ, ktorý po otvorení pridal smartfónu druhú 6,2” OLED obrazovku. 

Práve z rovnakého duálneho zobrazenia by mal nový prehliadač Whale profitovať najviac. Chce ponúknuť rýchly a jednoduchý pohyb medzi dvomi obrazovkami, čo umožní používateľom vykonávať niekoľko úloh naraz. Svoje opodstatnenie by tak našiel pri smartfónoch s prídavným modulom so sekundárnym displejom alebo pri skladacích modeloch. 

Zdroj: LG


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu