Lenovo Ducati 5 - prémiový notebook s prémiovou zárukou

Lenovo uviedlo na slovenský trh notebook, ktorého dizajn bol inšpirovaný motorkou Ducati. Limitovaná séria ponúka 14'' displej, hliníkové telo a 3-ročnú službu Lenovo Premium Care.

Notebook Lenovo Ducati 5 sa nedá prehliadnuť. Zo všetkých strán vidno inšpiráciu u Ducati. Zaujme výrazným červeným pásom na hornej i dolnej strane a nápadnou hliníkovou mriežkou na spodnej strane. 

Pri počúvaní hudby alebo prehrávaní videí oceníte 2 W reproduktory s technológiou Dolby Audio umiestnené po bokoch klávesnice. Nad ňou sa na pravej strane nachádza čítačka odtlačkov.

V precízne spracovanej konštrukcii sa ukrýva procesor Intel Core i5 alebo až Intel Core i7 10. generácie s integrovanou grafikou Intel HD, až 16 GB operačná pamäť RAM a 1 TB úložisko. Na 14'' obrazovne je použité Full HD rozlíšenie.

Po bokoch sa nachádza množstvo portov: 2 x USB 3.2 (Gen 1), USB-C (USB 3.2 Gen 1, s PD + DisplayPort), HDMI, čitačka SD kariet a kombinovaný konektor pre slúchadlá a mikrofón. HD kamera je zabezpečená posuvným krytom (Privacy Shutter) pre väčšie súkromie. 

Medzi špecifikáciami výrobca udáva Bluetooth 5.1 a Wi-Fi 6. Novinka disponuje až 12-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie, pričom len 15 minút nabíjania má stačiť na tri hodiny používania. Hmotnosť notebooku je 1,52 kg, hrúbka konštrukcie 19 mm. 

Spolu s notebookom získajú všetci zákazníci 3-ročnú záruku Premium Care. Služba obsahuje asistenciu typu "začínáme" a "Ako na to", servis u zákazníka a rýchlu opravu, podporu pre hardvér a softvér a preventívnu kontrolu stavu počítača, hoci aj na diaľku. 

Lenovo Ducati 5 sa v 8 GB konfigurácii RAM predáva za 1099 eur. Pre majitelov motoriek Ducati pripravilo Lenovo špeciálnu promo akciu, pri ktorej ušetria 200 eur, notebook si tak budú môcť kúpiť už za 899 eur. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu