Legendárna česká Mafia sa už čoskoro vráti vo forme knihy

Skôr než sa dočkáme Mafie 4 si tvorcovia pre fanúšikov pripravili unikátnu knihu, v ktorej vás čakajú zaujímavosti z prostredia vývoja. Na jej vzniku sa podieľalo aj štúdio Hangar 13.

Kniha The Art of Mafia Trilogy vzniká pri príležitosti 20. výročia legendárnej českej videohernej série. Jej vznik zastrešuje videoherný distribútor Cenega Czech, ktorý úzko spolupracuje so štúdiom Hangar 13. Artbook je aktuálne už takmer hotový a fanúšikovia sa môžu tešiť na kompletnú históriu značky Mafia. 

Séria sa teší obrovskej popularite nielen u nás, ale vošla tiež do dejín ako jedna z prvých českých hier, ktoré dobyli zahraničné trhy. Trojica titulov má tak na konte milióny predaných kusov po celom svete. Kniha The Art of Mafia Trilogy je teda veľkou poctou legendárnej sérii a zaujímavým bonusom pre všetkých fanúšikov. 

Tešiť sa môžete na veľa zaujímavých detailov z prostredia vývoja, ktoré bude komentovať napríklad Roman Hladík, generálny riaditeľ 2K Czech. To všetko na 236 stranách vo formáte 300 × 230 mm. Kniha The Art of Mafia Trilogy vyjde už čoskoro samostatne v českom aj anglickom jazyku.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu