K nákupu noviniek Samsung Galaxy získate Premier Service. Čo to je a vyplatí sa?

Okrem ostatných bonusov získate pri nákupe niektorej z nedávno uvedených noviniek aj Galaxy Premier Service na 1 rok zadarmo. V článku vysvetľujeme, čo všetko zahŕňa a prečo je dobré, ho mať.

Prémiové produkty si zaslúžia prémiový servis. Samsung preto zákazníkom, ktorí si kúpia nový skladací smartfón Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, smart hodinky série Galaxy Watch6 alebo tablet radu Galaxy Tab S9, ponúka na jeden rok bezplatne službu Galaxy Premier Service

So službou získate počas jedného roka mimozáručnú opravu vykonanú v autorizovanom servise. Na telefónnom čísle 0800 726 786 sú vám navyše k dispozícii vyškolení odborníci, ktorí vám poradia s akýmkoľvek problémom, ktorý sa počas roka môže na vašom zariadení vyskytnúť.

Poistenie Galaxy Premier Service sa vzťahuje na ochranu telefónu pred náhodným poškodením, ktoré vznikne chybou pri manipulácii, oliatím kvapalinou alebo vonkajšími nepredvídateľnými a neúmyselnými udalosťami. Medzi to patrí aj poškodenie obrazovky, či už ide o rozbitie alebo prasknutie. Oprava displej býva finančne veľmi náročná, s Premier Service tak pri výmene obrazovky výrazne ušetríte

Oprava ale úplne zadarmo nebude. Platíte spoluúčasť, ktorá je v rôznej výške. V rámci jedného roka máte nárok na jednu mimozáručnú opravu a podľa modelu sa účtuje nasledovný poplatok:

  • 59 eur: séria Galaxy Watch6
  • 109 eur: séria Galaxy Tab S9, smartfóny Galaxy Z Flip3, Flip4 a Flip5
  • 139 eur: Galaxy Z Fold2 až Fold5

Poistenie je automaticky platné po dobu jedného roka od dátumu zakúpenia Galaxy Z Flip5. Nákup musí prebehnúť v období od 26. 7. do 31. 8. 2023. S Galaxy Premier Service tak máte jeden rok bez starostí. Okrem toho ori predobjednávke produktu do 10. 8. (vrátane), získate vyššie úložisko za cenu nižšieho, výkupný bonus pri odkúpení starého zariadenia a pri objednávke cez e-shop Samsungu sú to ešte Samsung Rewards body na ďalší nákup a zľava až 15 % pri kúpe s ďalšou novinkou. 

Zdroj: samsung.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu