Huawei Watch GT 3 SE

Inteligentné hodinky s 1,43'' OLED displejom, Bluetooth hovormi, meraním zdravotných funkcií, 5ATM a až 14-dňovou výdržou batérie.

Základné parametre:

OS: HarmonyOS 2.0

procesor: ???

frekvencie: nie

rozmery: 46 x 46 x 11 mm

hmotnosť: 35,9 gramov

displej: 1,43'' (36 mm), AMOLED, 466 x 466 b., 326 ppi, Gorilla Glass

pamäť: ???

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth

ostatné: GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM / 50M), reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, SpO2, kompas, barometer

batéria: ??? mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: pamäťové karty, USB-C, Wi-Fi, NFC, meranie EKG, tlaku, teploty kože, eSIM

Pravdepodobná cena a dostupnosť na Slovensku: 189 eur / november 2022

Huawei priniesol na slovenský trh ďalší model inteligentných hodiniek série Watch GT 3. Prívlastok SE zvyčajne znamená, že zariadenie má mierne oklieštené funkcie než základný model, no v prípade novinky nemáme kompletné informácie o špecifikáciách, a tak nevieme povedať, ktoré všetky vlastnosti majú zmenené. Výrobca napríklad nespomína meranie teploty kože ani záznam činnosti srdca (EKG). 

 Huawei Watch GT 3 SE ponúkajú športový dizajn s okrúhlym ciferníkom a dvomi hardvérovými prvkami na ovládanie umiestnenými v pravej bočnej stene. Na 1,43-palcovom AMOLED displeji je použité rozlíšenie 466 x 466 bodov. O zafírovom sklíčku, ktoré by ochránilo displej pred poškriabaním, sa výrobca nezmienil, spomína iba Gorilla Glass. 

Nepoznáme ani procesor či veľkosť pamätí, no je isté, že vďaka mikrofónu a reproduktoru využijete hodinky na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. Nechýba široká podpora navigačných satelitov ani odolnosť voči vode 5ATM, ktorá spĺňa normu ISO 22810:2010, čo im umožňuje pracovať v hĺbke až 50 metrov po dobu 10 minút. 

 Huawei Watch GT 3 sú vybavené celodenným monitorovaním SpO2, dohliadnu aj na spánok či zmerajú stres. Podporujú viac než 100 športových režimov, inteligentné bežecké plány aj vlastný algoritmus TruSport od Huawei, ktorý poskytuje športové hodnotenia a návrhy založené na rôznych údajoch o cvičení.

Technológia Huawei TruSeen 5.0+ poskytuje presné monitorovanie srdcovej frekvencie a má zvýšenú dátovú kapacitu so zníženou mierou straty signálu. Vďaka výkonnej konštrukcii proti rušeniu a redukcii šumu sa Huawei TruSeen 5.0+ dokáže lepšie vyrovnať s pohybovým hlukom a zlepšiť presnosť merania srdcovej frekvencie pri cvičení.

Nové Huawei hodinky disponujú batériou, ktorá podľa výrobcu vydrží pri bežnom používaní na jedno nabitie 14 dní, pri náročnom využití sa výdrž zníži na približne sedem dní. Huawei Watch GT 3 SE sú na Slovensku dostupné v čiernej farebnej verzii za odporúčanú cenu 189 eur.  


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu