Huawei P30 Pro prichádza na Slovensko v novej farbe Mystic Blue

Top model, ktorý sa pýši 5-násobným optickým priblížením a výkonným hardvérom, bude čoskoro dostupný v elegantnom odtieni Mystic Blue. Nielen v bežných obchodoch, ale aj v O2.

Farba s názvom Mystic Blue bola predstavená na veľtrhu IFA 2019 v Berlíne a prináša elegantný dizajn inšpirovaný prírodou - má podľa výrobcu pripomínať oblohu odrážajúcu sa v mori. 

Huawei P30 Pro ponúka 6,47'' Full HD+ displej s integrovanou čítačkou odtlačkov, čipset Kirin 980 a v novom farebnom prevedení sa bude predávať v kombinácii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. 

Hlavný lákadlom je trojitý fotoaparát, ktorý tvorí hlavný 40 Mpix snímač, širokouhlý objektív s 20 Mpix rozlíšením a 8 Mpix teleobjektív s optickou stabilizáciou obrazu, ktorý ponúka 5-násobné optické priblíženie, 10-násobný hybridný zoom a pomocnú TOF kameru. 

Skúšobné fotografie a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Huawei P30 Pro. Kompletnú recenziu hľadajte pod názvom Huawei P30 Pro - päťnásobné priblíženie a solídna výdrž

Na Slovensku sa Huawei P30 Pro Mystic Blue začne predávať na prelome novembra a decembra. Odporúčaná cena je 849 eur, operátor O2 bude novinku predávať za 852 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu