Huawei FreeBuds Pro 2 a Nova Y70 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začala predávať najnovšia generácia bezdrôtových slúchadiel s vylepšeným zvukom a inteligentným potlačením hluku, a lacný android so silnou 6000 mAh batériou.

Huawei FreeBuds Pro 2 sú prvé Hi-Res bezdrôtové slúchadlá na svete s duálnym zvukovým systémom. Sú vybavené tromi dynamickými algoritmami, ktoré dokážu v reálnom čase zistiť zmeny hlasitosti, rozdiely v štruktúre zvukovodu a zmeny stavu nosenia, a prispôsobiť tomu reprodukovaný zvuk. 

Podporujú pripojenie k dvom zariadeniam a pri dobíjaní z puzdra ponúknu až 30 hodín používania. Na jedno nabitie je doba prehrávania so zapnutým ANC približne štyri hodiny. Nechýba im certifikácia IP54, sú tak odolné voči potu a jemnému ošplechnutiu vodou. 

Kompletné parametre sa dočítate v článku Huawei FreeBuds Pro 2: ešte lepší zvuk a inteligentné potlačenie hluku. Nové slúchadlá sú na Slovensku dostupné v troch farbách: sivej, modrej a bielej za približne 199 eur

Huawei Nova Y70 (základné info) ponúka 6,75-palcový HD+ displej, čipset Helio G35, 4 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB úložisko. Nad operačným systémom Android 12 (bez podpory Google služieb) beží používateľská nadstavba EMUI 12. 

Fotografie zhotovíte 48 Mpix zadným fotoaparátom, ktorému sekunduje 5 Mpix širokouhlý fotoaparát a 2 Mpix senzor určený na rozostrovanie pozadia. Veľkým lákadlom novinky je okrem nízkej ceny aj 6000 mAh batéria s 22,5 W nabíjaním. Podľa výrobcu stačí telefón pri bežnom používaní nabíjať dvakrát do týždňa.

Huawei Nova Y70 je dostupný v troch farebných prevedeniach: Pearl White, Crystal Blue a Midnight Black. Odporúčaná cena je stanovená na 159 eur

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu