Huawei FreeBuds 5i s hybridným ANC na Slovensku

Huawei uviedol na slovenský trh najnovší model úplne bezdrôtových slúchadiel s cenovkou tesne pod sto eur. Nechýba im aktívne potlačenie okolitých ruchov ani podpora kvalitného zvuku vo vysokom rozlíšení.

Huawei FreeBuds 5i ponúkajú známy dizajn, štuplovú konštrukciu a sú uložené v nabíjacom puzdre s oblým tvarom. Nechýba im duálne pripojenie s možnosťou plynulého striedania pripojenia k zariadeniam s rôznymi operačnými systémami. 

Nové slúchadlá prinášajú jedinečné počúvanie hudby s certifikáciou Hi-Res Wireless. Spolu so silným hardvérom, algoritmami a LDAC HD audio codec zaisťujú, že sa zvuk prehráva vždy v čo najčistejšej kvalite. Multi-EQ efekty umožňujú zvýrazniť basy alebo zosilniť výšky podľa preferencií používateľa. 

Duálny mikrofón ANC a hybridná technológia detekuje vonkajší hluk a prispôsobuje hladinu zvuku priamo v uchu, pričom potlačí okolité ruchy až do 42 dB. Pri nosení slúchadiel FreeBuds 5i si môžete vybrať z troch režimov potlačenia hluku - Ultra, General a Cozy podľa toho, kde sa práve nachádzate. Č na letisku, v metre, v reštaurácii, v kancelárii alebo v pohodlí domova.

Výdrž na jedno nabitie sa líši podľa aktivovanej funkcie potlačenia hluku. Pri vypnutom ANC je výrobcom udávaná výdrž 7,5 hodiny, so zapnutou funkciou sa skráti na približne 6 hodín. Pri dobíjaní z puzdra je bez ANC maximom 28 hodín. Kompletné špecifikácie a funkcie sa dočítate v článku Huawei FreeBuds 5i: TWS slúchadlá s ANC a certifikáciou Hi-Res.

Na Slovensku sú slúchadlá Huawei FreeBuds 5i predávajú od 16. januára 2023 za 99 eur. Na výber sú v troch farbách: Isle Blue, Nebula Black a Ceramic White.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu