Huawei AppGallery ponúka množstvo užitočných aplikácií aj pre cestovateľov

Je čas letných dovoleniek a ak ste majiteľom niektorého smartfónu značky Huawei, na sťahovanie aplikácií máte k dispozícii primárne obchod AppGallery. Nájdete v ňom množstvo obsahu na plánovanie trasy, vyhľadávanie ubytovania i zábavu.

Stále veľa používateľov má obavy z nedostatočnej ponuky aplikácií v obchode Huawei AppGallery. Ako je známe, už niekoľko rokov nemôže Huawei vo svojich zariadeniach využívať služby Googlu, a tak na sťahovanie aplikácií slúži majiteľom jeho smartfónov a tabletov AppGallery, prípadne má k dispozícii inštaláciu softvéru cez riešenia tretích strán. Ako na to, sme vám radili v článku Aj na Huawei bez Google služieb viete nainštalovať a používať Google apky

Množstvo šikovných a užitočných aplikácií nielen na dovolenkovú sezónu, nájdete práve v AppGallery. Jedna z popredných cestovateľských platforiem na vyhľadávanie leteniek Skyscanner sa spojila s Huawei Mobile Services a integrovala svoje popredné rozhranie API na vyhľadávanie letov do natívnych aplikácií Huawei, ako sú Petal Search a Petal Maps.

Môžete tak jednoducho vyhľadávať a porovnávať lety, hotely a možnosti prenájmu áut po celom svete. Vyhľadávať a rezervovať ubytovanie môžete cez obľúbený Booking. Platforma poskytuje viac než 135 miliónov overených recenzií, čo vám pomôže pri rozhodovaní, ktorý konkrétny hotel alebo penzión zvoliť. 

Ďalšou užitočnou apkou pri hľadaní nocľahu je Trivago. Umožňuje okamžite porovnať milióny ubytovaní na celom svete zo stoviek rezervačných stránok. Okrem toho partnerstvo Huawei a Trivago prinieslo integrovanú funkciu vyhľadávania hotelov v rámci natívnych aplikácií Petal Search a Petal Maps. 

S aplikáciou Mapy.cz sa nielenže nikdy nestratíte, ale ani sa nebudete nudiť. Využijete ju počas jazdy, aby ste sa dostali tam, kde chcete byť, pričom vám presne ukáže, kde máte odbočiť doprava alebo doľava, alebo dokonca kedy si dať prestávku. A všetko bez toho, aby ste museli mať internetové pripojenie. Offline mapy vám ukážu každý turistický a cyklistický chodník aj zaujímavú atrakciu v okolí. 

Môžete si tiež zobraziť reštaurácie, bankomaty, stanice verejnej dopravy, tipy na ubytovanie a ďalšie destinácie, ktoré sa môžu hodiť. V mestách dokonca nájdete aj prehľadný zoznam parkovacích zón či cestovných poriadkov MHD. 

AppGallery poskytuje prístup ku globálnym leteckým prepravcom, ako sú Air France, KLM, Iberia, Ryanair a ďalších. Vďaka nim môžete využívať zľavy alebo propagačné akcie, ktoré tieto letecké spoločnosti ponúkajú iba na svojich platformách.

Pred cestou je dobré myslieť aj na rizikové udalosti a byť pripravený na najhoršie. Presne na to slúžia poisťovacie aplikácie, cez ktoré vybavíte poistenie či doplnkové služby na pár klikov. V AppGallery nájdete napríklad Union, VŠZP či Dôveru. Nechýbajú ani aplikácie všetkých veľkých slovenských bánk, čo uľahčí spravovanie financií mimo domova. 

Na skrátenie dlhej chvíle počas letu, jazdy autom alebo vlakom, nájdete v AppGallery veľké množstvo zábavného softvéru. Stačí kliknúť na sekciu Hry a vyberať si. Nájdete tam aj celosvetovo obľúbené nahnevané vtáky Angry Birds 2, ktoré sú zároveň vôbec prvým titulom od fínskeho vývojárskeho štúdia Rovio dostupným v obchode Huawei.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu