Honor Magic5 Lite a skladací Magic Vs naživo

Najlacnejší model novej série Magic5 zaujme menej náročných používateľov, skladací Magic Vs s ohybným displejom ocenia nároční používatelia, ktorí túžia po inovatívnych novinkách.

Na tohtoročnom MWC v Barcelone mal Honor veľkú prezentáciu, na ktorej uviedol nový rad smartfónov aj globálnu verziu novej generácie prémiového zariadenia so skladacím displejom. Podrobné špecifikácie nájdete v jednotlivých článkoch typu základné info, hľadajte ich pod názvom Honor Magic5, Honor Magic5 Pro, Honor Magic5 Lite a Honor Magic Vs

Všetky novinky sa postupne začnú predávať na európskom trhu a niektoré sa pravdepodobne dostanú aj na Slovensko. Magic5 Lite je najlacnejším modelom s odľahčenou výbavou. Ponúka pekný dizajn s výrazným kruhom na zadnej strane, ktorý ukrýva trojicu fotoaparátov s hlavným 64 Mpix snímačom. Poteší aj 5100 mAh batériou. jeho cena je stanovená na 369 eur. 

Honor Magic Vs sa pýši revolučným pántom s minimálnou medzerou medzi displejom v zatvorenom stave. Podľa testov zvládne viac než 400-tisíc ohnutí.

Telefón je vybavený vonkajším 6,45'' displejom a vnútornou 7,9'' obrazovkou. Vo výbave nájdeme trojicu fotoaparátov s hlavným 54 Mpix senzorom, výkonný čipset Snapdragon 8+ Gen 1 a 5000 mAh batériu so 66 W nabíjaním. Odporúčaná cena je stanovená na 1599 eur. Všetky novinky Honor sa začnú predávať v druhom štvrťroku 2023. 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu