Honor 50 Lite na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať cenovo dostupný dual SIM android série Honor 50, ktorému nechýbajú Google služby ani rýchle 66 W nabíjanie.

Honor 50 Lite (základné info) prišiel na európsky trh spolu s lepšie vybaveným súrodencom Honor 50, ktorého sme stihli aj otestovať. Naše skúsenosti sa dočítate v článku s názvom Honor 50 - vydarený návrat. Lacnejší model aktuálne v redakcii už testujeme a čoskoro sa môžete tešiť na recenziu.

Ani novinke Honor 50 Lite nechýbajú Google služby. Na sťahovanie obľúbených aplikácií tak môžete využiť obchod Google Play. Medzi základné parametre patrí 6,67-palcový displej s Full HD+ rozlíšením, známy čipset Snapdragon 662, 128 GB úložisko a 6 GB operačná pamäť RAM. 

Vzadu sa nachádza štvorica fotoaparátov s hlavným 64-megapixelovým snímačom, 8 Mpix širokouhlou kamerou a dvojica 2 Mpix senzorov. Jeden slúži na makro zábery od 4 centimetrov, druhý na rozostrovanie pozadia. Prednou 16 Mpix kamerou aj zadným fotoaparátom nahráte maximálne Full HD videá. 

Lákadlom je 66 W nabíjanie. Batériu so 4300 mAh kapacitou nabijete do 40 % kapacity len za 10 minút, do 100 % to trvá 39 minút. 

Honor 50 Lite sa na Slovensku predáva za odporúčanú cenu 279 eur. Na výber je v modrej a čiernej farbe. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu