Herný monitor Samsung Odyssey OLED G9 výbavou vyrazí dych. Získate k nemu smartfón Galaxy S22 len za 1 euro

Samsung uviedol na slovenský trh najnovší monitor určený hráčom, ktorí neváhajú za kvalitu aj zaplatiť. Ide o prvý monitor na svete s rozlíšením DQHD a technológiou OLED. Ponúka upscaling s umelou inteligenciou a neuveriteľnú odozvu 0,03 ms (GtG).

Herný monitor Odyssey OLED G9 (model G95SC) nadväzuje na minuloročný model Odyssey OLED G8 (G85SB) a otvára novú éru OLED hrania. Jeho parametre ocení najmä náročný hráč, ponúka to najlepšie, čo kedy bolo vo svete OLED hrania k dispozícii.

Odyssey OLED G9 má uhlopriečku 49'' (124 cm) a zakrivenie 1800R. Ide vôbec o prvý OLED monitor na svete s rozlíšením Dual Quad High Definition alebo DQHD, teda 5120 x 1440 bodov, s pomerom strán 32:9. Medzi jeho unikátne vlastnosti patrí aj odozva 0,03 ms gray-to-gray (GtG) a 240 Hz obnovovacia frekvencia.

Jednou z výhod novinky je procesor Neo Quantum Pro. Vďaka algoritmom pre hlboké strojové učenie dokáže inteligentným spôsobom analyzovať obraz a automaticky ho interpolovať do vyššieho rozlíšenia, nastaviť jas a vylepšiť kontrast. Funkcia Multi View umožňuje používateľom využiť celú plochu monitora a zahrať si v dvoch oknách naraz. 

Monitor sa pýši tenkou konštrukciou s kovovým rámom, stereo reproduktormi s kvalitným zvukom a podsvietením na zadnej starne, ktoré vďaka inteligentnej technológii zodpovedá tomu, čo sa deje na obraze. Do softvérovej výbavy patrí platforma Samsung Gaming Hub  a aplikácie známe z inteligentných televízorov, čo znamená ľahký prístup k streamingovým aj herným službám. 

Monitor Odyssey OLED G9 sa na Slovensku predáva od 12. 6. 2023 za odporúčanú cenu 2082 eur. Aj si model G95SC predobjednáte na e-shope samsung.sk do 25. júna (alebo do vypredania zásob), získate navyše smartfón Samsung Galaxy S22 len za 1 euro.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu