Grape 2019 - Návštevníci môžu počas festivalu zabudnúť na hotovosť

Hudobný festival bude tento rok cash less, platiť teda bude možné aj mobilom či hodinkami Garmin a Fitbit.

Letná sezóna hudobných festivalov sa už posunula do svojej druhej polovice, poriadna zábava však pokračuje aj tento víkend. V piatok a v sobotu (9. a 10. augusta) to na piešťanskom letisku rozbalí Grape 2019

K pohodliu návštevníkov okrem kompaktného areálu, dobrého počasia a bohato zastúpenej gastro zóny prispeje aj snaha o to, aby bol tento ročník čo najviac “cash less”.

365.bank ako hlavný partner festivalu v spolupraci s Mastercard zabezpečí, aby namiesto drobných a bankoviek naplno fungovali platobné karty, platby mobilom cez Google Pay alebo Apple Pay a nositeľným príslušenstvom prostredníctvom Garmin a Fitbit Pay. Peňaženky tak budú môcť zostať doma. 

„Sme veľmi radi, že tento rok bude možné na festivale po prvýkrát platiť na väčšine miest bezhotovostne, t.j. nielen kartou, ale aj mobilom a hodinkami. Návštevníci tak už nebudú musieť čakať v radoch na výber hotovosti, dokonca vďaka hodinkám či telefónu zaplatia za občerstvenie rýchlejšie a pohodlnejšie. V spolupráci s Mastercard sme tiež vytvorili kompletne cash less urban market. Platiť bez hotovosti je totiž bezpečnejšie, než nosiť pri sebe na festivale hotovosť. Naši klienti budú môcť navyše získať vo všetkých Grape baroch cash back vo výške 10 % z nákupu“, uvádza Linda Valko Gáliková, PR manažérka 365.bank.  

V prípade Google Pay a Apple Pay postačí k POS terminálu priložiť odomknutý mobil, ktorý budú mať návštevníci festivalu Grape určite neustále pri sebe. Pri nedostatku energie bude možné využiť aj nonstop nabíjačkárne, kde si svoje batérie nabijú. 

S hodinkami je postup podobný, 365.bank navyšeplatby cez Garmin Pay a Fitbit Pay priniesla ako prvá na Slovensku

Klienti 365.bank si môžu nové cash less platobné metódy aktivovať ešte dnes. Postačí, ak si do aplikácie Google Pay, Wallet na iOS alebo do nastavení hodiniek Fitbit a Garmin pridajú ich platobnú kartu MasterCard. 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu