Google Pixel Tablet kúpite aj na Slovensku

Napriek tomu, že Google nemá u nás oficiálne zastúpenie a na Slovensko ani nedoručuje online objednávky zo svojho obchodu, môžete si jeho produkty na Slovensku kúpiť. Čoskoro aj šikovný tablet.

Podobne ako Pixel Fold (základné info), prvý smartfón Googlu so skladacím displejom, aj Pixel Tablet (základné info) dorazí na Slovensko v júli. Kým ohybný telefón má predbežný príchod 4. júla, 11-palcový tablet by sa mal začať predávať približne 20. júla

Tieto dátumy nájdeme v internetovom obchode Alza.sk napriek tomu, že nie je oficiálnym distribútorom. Ponúka však štandardnú dvojročnú záruku a pri reklamácii máte oveľa vyššiu šancu na úspech a vyriešenie, než v prípade rôznych obchodov, ktoré predávajú tzv. šedý dovoz s neistým pôvodom. 

Dokonca si v Alze môžete priplatiť za poistenie proti rozbitiu a krádeži, prípadne si predĺžiť záruku až na tri roky. Predávať sa budú obidve pamäťové verzie, každá vo  farbe Porcelain a Hazel. Súčasťou balenia je dokovacia stanica, ktorá slúži na bezdrôtové nabíjanie aj ako hlasný reproduktor. 

Pixel Tablet je prvým tabletom, ktorý sa dodáva s Chromecastom, takže môžete rýchlo a jednoducho prenášať hudbu a videá z telefónu do tabletu alebo z tabletu do smart TV. medzi kľúčové parametre patrí výkonný čipset Tensor G2 doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB alebo 256 GB úložiskom bez možnosti rozšírenia microSD kartami.

Cena 128 GB verzie Google tabletu je v Alze 749 eur, za 256 GB model zaplatíte 879 eur. Približne 70-eurový nárast ceny oproti nemeckému Google Store je daňou za dlhšiu záruku, dovoz a podobne. 

Zdroj: alza.sk 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu