God of War Ragnarok vraj vyjde v lete

Podľa neoverených informácií e-shopu z Čile sa zdá, že na God of War Ragnarok už nebudeme čakať veľmi dlho. Potvrdiť alebo vyvrátiť by ich mohol najbližší State of Play.

God of War (recenzia) má za sebou úspešné vydanie na PC, kde sa ho hráči dočkali po štyroch rokoch od pôvodného vydania na PS4. Titul priniesol rovnaké kvality, ktoré obohatili viaceré vylepšenia. Kým väčšina PC hráčov má za sebou prvý diel, konzolisti sa už nemôžu dočkať pokračovania s názvom God of War Ragnarok. Hra je vo vývoji už niekoľko rokov a plánuje prísť na PS4 a PS5. 

Konkrétny dátum vydania však zatiaľ nie je známy. Mnohí fanúšikovia sa obávajú tiež odkladu, ktorý je momentálne v hernom svete pomerne bežný. Z tohto pohľadu situáciu upokojilo Sony, ktoré zverejnilo zoznam hier na PS4 a PS5 plánovaných pre rok 2022. Ragnarok v nich nechýba a tak sa zdá, že žiadny odklad v tomto prípade nehrozí. Teraz sa objavili správy, ktoré naznačujú, že na God of War Ragnarom údajne už nebudeme čakať dlho. 

Aspoň to tvrdí e-shop Juegosdigitaleschile, ktorý uvádza dátum vydania na jún 2022. Informácie však zatiaľ treba brať s rezervou, pretože samotné Sony vydanie bližšie nešpecifikovalo. Uvažuje sa, že by to mohlo urobiť už na najbližšom State of Play. 

Zdroj: juegosdigitaleschile.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu