Globálne uvedenie série Redmi Note 12 prebehne 5. januára

Na indickom trhu bude mať premiéru séria Redmi Note 12, ktorá bola zatiaľ určená pre domácu Čínu. Očakáva sa, že sa postupne rozšíri do Európy.

Zo zverejnených informácií na stránke in.event.mi.com je jasné, že budú predstavené všetky tri modely novej série, ktorá prišla na čínsky trh koncom októbra. Tešiť sa tak môžeme na výkonný hardvér, 200 Mpix fotoaparát, nebude chýbať optická stabilizácia obrazu ani super rýchle 120 W nabíjanie batérie. 

Začiatkom nového roka, presne 5. januára 2023, uvedie Xiaomi tri modely: Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro a Redmi Note 12 Pro+

Všetky podrobnosti o výbave a kompletné špecifikácie sme vám už priniesli v článkoch typu základné info, no ako sa pri Xiaomi stáva, niektoré parametre globálnych modelov sa môžu líšiť od smartfónov určených pre čínsky trh. 

Všetky tri modely spája 6,7-palcový OLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, konštrukcia s certifikáciou IP53, takže jej neuškodí jemné ošplechnutie vodou, 5000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním 67 W alebo 120 W), nechýba im infraport a dvojici s prívlastkom Pro ani stereo reproduktory a OIS pri hlavnom fotoaparáte. Na presné overenie výbavy si počkáme do začiatku januára.

Zdroj: twitter.com/Xiaomi India 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu