Far Cry 6 je do konca týždňa dostupné ZADARMO aj s misiou v štýle Stranger Things

Ubisoft oznámil bezplatný víkend s Far Cry 6, ktorý začína vo štvrtok a končí v nedeľu. Ak vás hra osloví, môžete si ju kúpiť aj s preneseným postupom. Zároveň ponúkne novú misiu v štýle Netflix hitu.

Slnkom zaliaty sandbox Far Cry 6 (recenzia) oznámil bezplatný víkend, ktorý začína štvrtkom a končí 27. marca. Počas tejto doby si hru môžete vyskúšať zadarmo na všetkých PS5 (recenzia), PS4, Xbox One, Xbox Series S / X (recezia) a samozrejme PC cez Epic Games Store. Ak siahnete po tejto možnosti, nezabudnite si overiť hardvérové požiadavky

Po stiahnutí získate prístup ku kompletnej hre. Ak vás osloví a po bezplatnom skúšobnom období sa ju rozhodnete kúpiť, váš dosiahnutý postup sa vám samozrejme prenesie. Okrem toho oznámil Ubisoft novú spoluprácu s populárnym seriálom Stranger Things, ktorá do hry prináša novú tematickú misiu. 

Volá sa The Vanishing a vezme vás do upravenej verzie ostrova Yara, inšpirovanej Upside-Down. Hlavný hrdina Dani zistí, že obyvatelia ostrova miznú a nikto zrazu nie je v bezpečí. 

Jeho úlohou bude zistiť, čo sa stalo na rôznych miestach, ktoré vychádzajú zo seriálovej predlohy Stranger Things. 

Zdroj: ubisoft.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu