Facebook Dating: online zoznamka podobná Tinderu

Populárne online zoznamovanie neobchádza ani najväčšiu sociálnu sieť. Novinka je do značnej miery inšpirovaná Tinderom. Ponúka niekoľko bezpečnostných nástrojov, u nás bude dostupná niekedy budúci rok.

Funkcie Facebooku sa neustále rozširujú a medzi horúce novinky patrí online zoznamka. Dostala príznačný názov Facebook Dating a funguje podobne ako známy Tinder. 

Používanie je naozaj jednoduché, pretože si nemusíte vytvárať nový účet. Stačí vám ten, ktorý aktuálne používate. Ak na tom z akýchkoľvek dôvodov trváte, Facebook vám dáva možnosť zaregistrovať si ďalší. 

V zoznamke uvidíte ľudí, ktorí sa v nej aktuálne nachádzajú a bude vám dávať návrhy ako Tinder. Ak sa vám niekto zapáčil, pre skontaktovanie nemusíte čakať na spoločnú zhodu, môžete mu rovno napísať. Online zoznamka so sebou samozrejme prináša aj mnohé riziká. Facebook s nimi chce bojovať implementáciou niekoľkých nástrojov. Jedným z nich je funkcia, ktorá vám umožní zdieľať s vašimi priateľmi detaily svojho rande, vrátane aktuálnej polohy v reálnom čase. 

K dispozícii budú aj príbehy, kde môžete importovať tie, ktoré ste zdieľali na Facebooku či Instagrame. Dating je momentálne k dispozícii v dvadsiatich krajinách, Slovensko sa  medzi nimi zatiaľ nenachádza. Novinka by k nám mala doraziť niekedy začiatkom budúceho roka. 

Zdroj: Facebook 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu