EA Sports WRC vyjde 3. novembra a nechá vás postaviť si vlastné rally auto

Po dlhých rokoch prichádza nová rally hra, za ktorou stoja autori úspešného Dirt Rally 2.0. EA Sports WRC chce zaujať autentickým zážitkom z pretekania, rôznymi režimami, ale aj atraktívnou cenou.

Po futbaloch EA Sports FC a EA Sports FC Mobile prichádza na rad ďalšia športová hra z portfólia Electronic Arts. Je ňou EA Sports WRC, ktoré prináša novú generáciu rally. O vývoj sa postaralo štúdio Codemasters známe najmä vďaka úspešnej hre Dirt Rally 2.0. Aktuálne je ich cieľom autentický rally zážitok, kde nebudú chýbať licencované tímy, jazdci či rôzne trate. 

Celkovo sa môžete tešiť na sedemnásť prostredí s obsahom vyše 200 pretekov. Tie si bude možné užiť v aktuálnych vozidlách, ale aj v 70 historických kúskoch. Ponuka tak bude dostatočne pestrá, pričom k dispozícii je tiež možnosť postaviť si svoje vlastné rally auto. 

Samozrejmosťou sú aj rôzne režimy, kde nechýba klasická kariéra či režim moments, v ktorom prežijete kľúčové momenty tohto motoristického športu. K tomu sa pridáva šampionát, preteky s časom, ale aj multiplayer s podporou cross-platform. To znamená, že sa proti sebe budú môcť postaviť hráči z rôznych platforiem. 

EA Sports WRC bude k dispozícii na PC, PS5 a Xbox Series X/s. Okrem rôznych možností chce zaujať aj pomerne prijateľnou cenou na úrovni 49,99 eur. Každý, kto si hru predobjedná získa okrem niekoľkých bonusov aj možnosť hrať tri dni pred vydaním. To je naplánované na 3. novembra. 

Zdroj: ea.com 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu