Doneste akékoľvek náramkové hodinky a Samsung Galaxy Watch5 máte so zľavou až 100 eur

Ak plánujete nákup inteligentných hodiniek Samsungu, teraz je ten správny čas. Konečnú cenu si môžete výrazne znížiť odkúpením starého zariadenia. Napríklad iných smart hodiniek, telefónu, ale aj analógových hodiniek, ktoré máte roky odložené v šuplíku.

Akcia "Vymeňte starý za nový" je tu pre zákazníkov Samsungu už dlhé roky. Doteraz sa vzťahovala na kúpu vybraných modelov smartfónov, zvyčajne prémiového radu. Tento rok k nim pribudla aj nová dvojica modelov Galaxy A34 a Galaxy A54. Odkúpením starého zariadenia si môžete výrazne znížiť konečnú cenu, ktorú za nový telefón zaplatíte. 

Príjemným prekvapením je nedávno spustená ponuka pri nákupe smart hodiniek radu Samsung Galaxy Watch5. Ak si u vybraných obchodných partnerov kúpite akýkoľvek model hodiniek tejto série, získate k výkupnej cene starého zariadenia bonus vo výške 70 eur (Watch5) alebo 100 eur (Watch5 Pro). 

Pre uplatnenie bonusu stačí priniesť na výkup pokojne aj staré analógové hodinky, ktoré už roky nepoužívate. Výkupná cena je síce len symbolických 50 centov, no aj tak získate bonus až 100 eur. Vykúpiť môžete nechať aj smart hodinky značiek Samsung, Huawei či Apple. Znížiť cenu za nové Galaxy Watch5 sa dá aj vykúpením starého smartfónu. 

Ako na to?

Kúpte si od 1. 6. do 30. 6. 2023 nové Galaxy Watch5 alebo Watch5 Pro a zaregistrujte ich na stránke novysamsung.sk najneskôr do 7. 7. 2023 (vrátane). Po úspešnej registrácii a kontrole údajov dostanete e-mailom potvrdenie o získaní bonusu. Pri nákupe Galaxy Watch5 to je 70 eur, pri Galaxy Watch5 Pro 100 eur. 

Dohodnete si odpredaj starého zariadenia, zoznam partnerov nájdete tu a do 31. 7. 2023 uskutočníte výkup. K výkupnej bude pripočítaný bonus (70 eur alebo 100 eur) a peniaze vám budú vyplatená priamo na  výkupnom mieste. 

Najjednoduchšia cesta, ako získať bonus bez čakania na schválenie registrácie, je prísť osobne na niektorú zo značkových predajní v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach alebo Žiline. Výkupnú cenu starého zariadenia spolu so získaným extra bonusom vám odpočítajú z hodnoty nového telefónu priamo pri pokladni.

Možností a kombinácií, ako zraziť cenu nových Watch5 na minimum, je veľa. Podrobnosti o ponuke a postupe pri odkúpení starého zariadenia, nájdete na webe novysamsung.sk. Akcia platí pre všetky modely série Galaxy Watch5 zakúpené počas júna 2023.

Zdroj: novysamsung.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu