Dizajn Samsungu Galaxy S23 Ultra odhalený

Oficiálna premiéra prebehne až niekedy začiatkom budúceho roka, no už dnes si môžeme pozrieť medzigeneračné rozdiely v dizajne.

Smartfóny série Galaxy S od Samsungu už tradične zaujíma veľké množstvo fanúšikov mobilných technológií. Prinášajú nadupaný hardvér zabalený do kvalitnej konštrukcie. Inak tomu nebude ani na budúci rok, kedy spoznáme novinky radu Galaxy S23. Ak nenastane nejaká neočakávaná situácia. 

Dizajn a predpokladané špecifikácie Galaxy S23 si môžete pozrieť v tomto článku. Zmeny nastali hlavne na zadnej strane, kde zmizol ostrovček. Fotoaparáty sú tak "holé" a výraznejšie vystupujú nad povrch zadnej steny.

Web Smartprixe.com zverejnil v spolupráci s leakerom OnLeaks rendery a video pripravovanej novinky Samsung Galaxy S23 Ultra. Ak by ste nemali vedľa seba aj jeho predchodcu Galaxy S22 Ultra, asi by ste nenašli rozdiel. 

Rozmery budú (až na desatinu milimetra) rovnaké, výrazná zmena nestala ani pri pohľade na zadnú stenu. Kozmetické úpravy sa týkajú senzorov po pravej strane trojice fotoaparátov, ktoré sú viac zapustené do konštrukcie. 

Objavili sa aj predpokladané špecifikácie, očakáva sa Snapdragon 8 Gen 2, 200 Mpix snímač na hlavnom fotoaparáte a samozrejmosťou by malo byť integrované pero S Pen. 

Oficiálne predstavenie série Galaxy S23 prebehne pravdepodobne začiatkom budúceho roka. 

Zdroj: smartprix.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu