Call of Duty: Vanguard tento rok prinesie 4 kampane na štýl Battlefieldu

Nový diel série Call of Duty je oficiálne predstavený a na fanúšikov čaká kompletná paleta obsahu. Vo Vanguard nebude chýbať príbehová kampaň pre jedného hráča, multiplayer na štarte s 20 mapami ani obľúbený Zombie režim, ktorý do hry prinesie štúdio Treyarch.

Fanúšikovia série Call of Duty majú dôvod na radosť. Activision totiž konečne oficiálne predstavil nový diel, ktorý nesie názov Vanguard. Vznikol pod taktovkou vývojárov zo Sledgehammer Games, ktorí majú na svojom konte diely ako Modern Warfare 3, Advanced Warfare či WWII. Rovnako, ako posledný menovaný aj novinka sa bude odohrávať v 2. svetovej vojne a sľubuje, že hráčov prenesie na veľké fronty v Európe, Tichomorí a v okolí. 

Chýbať nebude ani príbehová kampaň, popri ktorej dostaneme teda kompletný balík vrátane multiplayeru a obľúbenej Zombie kooperácie. Samotná kampaň bude zachytávať zrodenie špeciálnych jednotiek, ktoré menili tvár histórie. Je rozdelená do štyroch aktov, zrejme v štýle série Battlefield, z ktorých každý ponúkne vlastnú postavu. 

Zahráme si tak za austrálskeho vojaka Lucasa Riggsa (pešia divízia britskej armády), seržanta Arthura Kingsleyho (výsadkový prápor britskej armády), poručíka Wadea Jacksona (námorníctvo USA) a poručíčku Polinu Petrovu (Červená armáda). Autori sľubujú hlbokú, surovú a veľmi pútavú kampaň štyroch postáv, ktorá sa v istom momente prepojí. 

Multiplayerová časť ponúkne na štarte 20 máp a Zombie režim bude prvým crossoverom v sérii, o ktorý sa postará Treyarch. Call of Duty: Vanguard bude poháňané enginom novej generácie, ktorí sa prvýkrát predstavil s dielom Modern Warfare (2019). Chce ponúknuť vizuálne vernosť, fotorealistické detaily a reálne pôsobiace postavy. 

Call of Duty: Vanguard príde 5. novembra na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a PC. Na všetkých platformách zároveň prinesie plnú podporu crossplay hrania. 

Zdroj: callofduty.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu